ZSV JO13-1JM

D-Pupillen D1, Hoofdklasse B

26 september 2009 11:45

Mifano D1 - ZSV D1   d.d. 26 - 9 -2009               3 - 6

De wedstrijd was nog maar net begonnen of Ruhendry had de eerste er al inliggen. Maar vrij snel kwam Mifano op gelijke hoogte na niet goed ingrijpen vande verdediging. Éen minuut later kwamen we op 1 - 2 nadat een hele mooie combinatie tussen Remco en Stan v. Helmond, die Stan prachtig adrondde. Na 7 minuten was het 1 - 3 na een actie van Ruhendry. In de 15e minuut wist Mifano weer wat dichterbij te komen na een misverstand in onze verdediging 2 - 3. Dave Huisman scoorde daarna de 2 - 4 binnen. Maar weer kwam Mifano terug in de wedstrijd door onoplettendheid in onze verdediging 3 - 4 . Nog voor rust maakte Stan v. Helmond er met een droge knal er 3 - 5 van. na rust wist Davy de stand nog uit te bouwen na een goede combinatie met Stan v. Helmond 3 - 6. Tot meer doelpunten kwamen we niet meer in de tweede helft en doordat Cas Wiersema foutloos keepte kon ook Mifano niet meer scoren.