ZSV JO15-1JM

C-Junioren (district), C1, 3e divisie E

27 november 2010 11:30

Moonen, F.P.

Na een verre reis kwamen we aan op het prachtige sportpark van vv Scharn. De koploper in onze klasse met een doelsaldo van 27 voor en maar 4 tegen. Het zou dus een zwaar duel worden. De spelers waren er op voorbereid. Geconcentreerd werd er aan de wedstrijd begonnen, de duels werden met overtuiging aangegaan. Maar na een tweetal minuten een tegenvaller; Thijs moest geblesseerd naar de kant. Tim kwam in het veld en speelde een geode partij op de voor hem ongewone positie van midmid. Scharn liet zien over veel voetbalvermogen te beschikken, maar door het felle weerwerk van onze spelers kwamen ze maar moeilijk in de wedstrijd. tussendoor wisten we zelf enkele hele mooie kansen te creëren, maar helaas de bal wilde er niet in. Na de rust hetzelfde beeld, een zsv dat veel strijd leverde en kwam er een kansje voor Scharn dan stond daar Leon nog op zijn post. De beste kans kreeg Davy, hij mocht vrij op de keeper afgaan maar wat hem anders vrij goed afging lukte nu niet, de stand bleef 0 - 0