D-Pupillen (najaar) D4, 2e klasse 206

26 september 2009 11:45

Scheidsrechter

Mark van der Burgt

Het begin van de wedstrijd was erg  saai, aan allebei de kanten weinig kansen. Je kon wel zien dat ZSV de beste was maar goals bleven uit, de bal wou er niet in. Uiteindelijk gebeurde het dan toch, Ruud scoorde de 1-0.
Een paar minuten later kreeg ZSV een vrije trap, Lars Veldpaus schoot de bal jammergenoeg op de lat.
In de tweede helft werd er van alles omgegooid in de opstelling, en dat veranderde de zaak. Er kwamen meer kansen voor ZSV.
Door mooi samenspel van Lars Keunen, Lars Veldpaus en Jorn kon Lars Keunen de 2-0 scoren. Lars Keunen was warm en scoorde een mooi doelpunt de 3-0.
Vlak voor het eindsignaal gaf Lars Keunen een goede diepte pass die goed aangenomen werd door Lars Veldpaus die de bal op goal schoot. De keeper raakte de bal nog met de vingertoppen maar kon de bal niet tegenhouden 4-0. Na deze goal floot de scheidsrechter af 4-0 voor ZSV.