80'

B-Junioren (district), B1, 3e divisie E

27 november 2010 14:00

Willemsen, A.J.

Sv Venray was vandaag onze tegenstander. Een tegenstander waar we rekening mee moeten houden. Deze wedstrijd werd als een van de moeilijkste wedstrijd van het seizoen gezien.Venray heeft een grote selectie met goede spelers. Ze zijn zeker kandidaat voor de top 3.

Het is koud die dag. We begonnen de warming-up. Een goede felle warming-up. We moeten onze spieren goed warm houden.  De wedstrijd begint. In de eerste helft gaat het gelijk op. We spelen allebei goed maar komen niet echt tot uitgespeelde kansen. Het is een felle wedstrijd met de nodige gele kaarten. Verder gebeurde er niet veel meer in de eerste helft behalve een paar kleine kansen. De tweede helft begint. Redoean komt in het veld voor Fabien. De verdediging heeft veel moeite om  onze aanvallers tegen te houden. We zetten Venray goed onder druk. De verdediging zakt steeds meer terug en we krijgen meer ruimte.

De tweede helft is erg spannend, want wij zijn iets beter maar moeten toch nog erg goed op letten voor de gevaarlijke omschakelingen van Venray. We krijgen een vrije trap in de 70e minuut. Kevin neemt hem. Maar hij ging er maar niet in.

Er was nog een schot van Niels maar die pakte de keeper goed.  De laatste 10 minuten voelde we dat we moesten doordrukken. Maar de grote kans kwam maar steeds niet. En dan in de 80e minuut krijgen we een vrije trap ongeveer

20 meter van de goal af. En wederom neemt Kevin de vrije trap. We hadden een goed gevoel. Hij schiet de bal. De bal blijft lang hangen in de lucht en op het laatste moment zakt de bal. Strak in de kruising! Keeper was kansloos. 1-0. De uitslag was over de gehele wedstrijd toch verdiend. We hebben de wedstrijd goed gecontroleerd en de winst was de beloning voor onze inzet. Nu onze ongeslagen reeks in de competitie doorzetten en op naar een goed eindresultaat.