85'
...

Mannen Zondag reserve, 4, 5e klasse 523

13 februari 2011 12:00

Zondagochtend 13 februari lekker voetbal weer! Stiphout Vooruit was onze tegenstander. De jongens van Vooruit deden hun naam niet echt eer aan. Het tempo lag namelijk er laag. En met niet zo'n hele sterke verdediging kamen er geregeld kansen voor ZSV. Dit resulteerd in een 1-0 voorsprong van Francois. Deze voorsprong werd alweer snel teniet gedaan door de 1-1. Rust .
Na  een topspeech van Winand &van Gils (klinkt als een kleding merk) kwamen we sterker uit de kleedkamer. Stiphout had niet veel meer in de melk te brokkelen en zagen na de vrije trap van Bart vd Berkmortel  dat ze achter stonden. De keeper hielp Bart nog wat mee door het laatste zetje aan de bal te geven. 2-1. Niet veel later maakte stiphout uit het niets 2-2. Marcel M hielp hierbij een handje.
Na enkele kansen voor Willem en Pascal was het dan eindelijk pas in de 80e minuut weer raak voor de Zeilberg. Bart vd Berkmortel zette de bal goed voor vanaf de rechterkant. Gerrit hoefde hier alleen maar zijn blonde knikker tegen aan te zetten om de 3-2 aan te laten tekenen.
Frustrerend genoeg was het even later totaal onverwacht alweer 3-3.