72'

C-Junioren (district), C1, 3e divisie E

22 januari 2011 13:15

Gielen, P.H.M.

De eerste wedstrijd na de winterstop op een zwaar veld, maar dat was niet erg, we mochten weer voetballen en daar is het toch allemaal om te doen. De tegenstander vandaag SVC 2000 uit Roermond had er ook zin in. We hadden er een zware kluif aan.
De eerste helft ging gelijk op, Wij kregen enkele kansen maar ook de gasten uit Roermond hadden kansen genoeg om de score te openen. Toch kwamen wij aan de leiding; na een hard schoot van Jordy kwam de bal via de lat bij Davy terecht die dit klusje snel klaarde 1 - 0. Dit was tevens de ruststand. In de tweede helft kwam SVC goed opzetten en werden we op onze helft gedrukt maar gelukkig was Leon weer eens onpasseerbaar. Met prachtige reddingen wist hij zijn doel schoon te houden. SVC ging nog meer druk zetten en achterin zelfs één op één spelen.  Door de snelheid van Koen Janssen konden we hiervan profiteren, eerst stelde hij Thijs in staat om de 2 - 0 te scoren en even later maakte hij met een mooi diagonaal schot er zelfs 3 - 0 van wat tevens de uitslag was. Enigszins geflatteerd maar wij waren er niet minder blij om.