Sportclub Irene B1

B-Junioren (district), B1, 3e divisie E

22 januari 2011 15:00

Mulder, W.H.

Op zaterdag 22 januari begon ZSV B1 de eerste competitiewedstrijd na de winterstop tegen Sportclub Irene B1. Irene heeft al redelijk wat gewonnen en dus een redelijk lastige tegenstander.

In de eerste helft kreeg ZSV een aantal kansen door goede acties voorin. Ook kreeg ZSV een aantal vrije trappen. Waarvan er één benut werd door Rudy. Ook Irene kreeg een paar kansen, maar wist niet te scoren.

In de tweede helft werden beide teams feller en werden er steeds meer overtredingen gemaakt. Maar de verdediging van ZSV stond goed, dus bleef het 1-0.

Zo eindigde deze wedstrijd in 1-0.

Bron: Irene:
Irene begon redelijk aan het duel met ZSV dat erg hoog stond op de ranglijst. ZSV kreeg de eerste kans die geweldig werd gered door doelman Emre.

irene was fel verdedigde goed maar kreeg niet erg veel kansen. ZSV kreeg een vrijetrap op het randje van de 16 na een swalbe van de ZSV middenvelder en de vrijetrap ging via de paal buitenbereik van de doelman in het doel.
Irene liet een aantal keer goed voetbal zien voornamelijk aan de rechter kant.

Het was geen geweldige wedstrijd om naar te kijken.
Veel harde duels en een spel dat zich voornamelijk afspeelde op het midden. Na die harde overtredingen was Adil de eerste die een gele kaart kreeg nadat hij door rende op een verdediger van ZSV.

De tweede helft bracht niet veel beter. Irene bleef hard spelen en ook ZSV maakte wat overtredingen zonder daar een kaart voor te krijgen. Het duel werd harder en onvriendelijker. ook ZSV kreeg uiteindelijk nog 2 gele kaarten ( terecht ). op het laatst was het voor irene alleen maar aanvallen maar ook toen kreeg Irene geen grote kansen meer.