Davy Althuizen (penalty)

C-Junioren (district), C1, 3e divisie E

29 januari 2011 15:00

Frijns, R.L.B.J.

Weer een verre reis naar het zuiden des lands, nu tegen Jekerdal C1, net onder Maastricht. Het aanvangstijdstip dat al op 15.00 uur stond gepland werd nog langer uitgesteld doordat er op een keeper gewacht moest worden. Om 15.20 werd de wedstrijd dan toch begonnen op het kunstgras van Jekerdal. Jekerdal liet al snel zien dat het moeilijk te verslaan zou zijn deze middag. Ze hadden fysiek sterke jongens in de as van het veld staan die er geen moeite mee hadden hun tegenstander flink aan te pakken. Dankzij enkele goede reddingen van Leon bleef het tot de rust 0 - 0, toch kregen wij ook enkele goede kansen door Davy en Tim maar ook zij wisten het net niet te vinden. Na rust werden we iets sterker maar echte kansen bleven achterwege. Het team bleef heel hard werken en het leek erop dat we tevreden moesten zijn met een puntje. Tot de 65e minuut Tim goed doorging in het strafschopgebied en gevloerd werd. Penalty, Davy wist dit buitenkansje te verzilveren en de drie punten waren voor ons.