2 - 3

ZSV JO11-1

E-Pupillen (najaar) E1, 1e klasse 200

26 september 2009 9:15

Vandaag moesten we weer vroeg vertrekken (8.15 uur) voor de uitwedstrijd tegen Sparta 25 uit Beek en Donk.  Een wedstrijd waarin we punten konden halen, dit bleek ook al snel want na enkele minuten spelen hadden we al een paar goede kansen gehad.
Toch duurde het tot de 12e minuut voordat we op voorsprong kwamen door een prachtige volley van Ilias. Het wachten was op meer doelpunten maar zoals zo vaak wanneer je zelf de kansen niet afmaakt dan doet de tegenstander het wel.  Na een discutabele vrije trap stond het ineens 1-1.
Dit konden we niet op ons laten zitten, na een schot van Rob was daar ons duveltje Ward die uit het spreekwoordelijke doosje de 1-2 ruststand op het scorebord bracht.
Na rust moesten we doorgaan waarmee we voor de rust eindigde, aanvallen dus en dan niet vergeten de kansen te benutten. Na 12 minuten in de tweede helft liet Lars zien ook te kunnen scoren wanneer ´ons pap´ erbij is 1-3. Echter ook na de rust werden er teveel kansen gemist om de wedstrijd rustig uit te kunnen spelen, hierdoor ontstond er  lichte paniek in de verdediging wat resulteerde in een eigen goal van Wessel, na een onterechte inworp voor Sparta in de laatste minuut.
De drie punten gingen dus mee naar Zeilberg, volgende keer de kansen afmaken jongens zodat de leiders en supporters rustiger langs de lijn staan.