C-Junioren (district), C1, 3e divisie E

5 februari 2011 11:45

Scheidsrechter

Kruyf, H.C. de

Vandaag stond de wedstrijd tegen Meersen op het programma. Een strakke wind stond dwars op het veld wat het spel niet ten goede kwam. Al in de eerste minuut kwam Meersen op 0 -1 doordat een goed genomen corner zomaar door een speler van Meersen omgezet kon worden in een doelpunt. Daarna probeerden we terug te komen in de wedstrijd maar er werd te gehaast en onnauwkeurig gespeeld. Dankzij een slechte terugspeelbal van een verdediger van Meersen en het attent reageren van Koen Janssen bereikten we de rust met een 1 - 1 stand. Na de rust hadden we de wind  mee en werd Meersen teruggdrongen op eigen helft. Het spel werd ook beter en het was Marco die een na een corner het beslissende tikje gaf 2 - 1. Even later was het Thijs die met een droge knal de wedstrijd beslistte 3 - 1,  wat tevens de eindstand was.