B-Junioren (district), B1, 3e divisie E

5 februari 2011 15:30

Scheidsrechter

Thijs, E.P.W.

We moesten na een tijdje, na de winterstop, weer voor het eerst in de competitie weer een keer uit. Naar Herten deze keer, we reden rond kwart over 1 al aan en we hadden om half 4 wedstrijd. Het rijden duurde ongeveer 3 kwartier dus we hadden nog tijd genoeg. Eerst nog even in de kantine gezeten en daarna omkleden.

De eerste helft begon en SHH trapte af. Er stond een sterke wind waardoor het voor beide teams al vanaf het begin van de wedstrijd moeilijk voetballen was. Er werden heel veel lange ballen gespeeld en er werd eigenlijk niet gevoetbald. Toch speelde ZSV een goede eerste helft en dat werd benut. Mathieu die goed gecoacht werd door Luc draaide open. Hoewel Mathieu links is draaide hij de bal vanuit  iets verder dan punt 16 de bal over de keeper onderkant lat met rechts in de goal. Een heel mooi doelpunt. Het was 0-1 voor ZSV en SHH ging meteen veel druk zetten. Toch had SHH een paar keer vrije doorgang op de keeper maar daar werd bij shh geen gebruik van gemaakt. Het was rust en de stand is 0-1.

De tweede helft was het veel verdedigen en veel lopen. SHH zette veel druk en het was alles op alles om die 0 te houden. En dat is gelukt. ZSV had nog een paar kansjes maar niet hele grote.

Eindstand: SHH B1 0 – 1 ZSV B1. De punten namen we dus mooi terug naar de zeilberg!