ZSV 1 (zon)

Mannen Zondag standaard, 1, 3e klasse C

6 februari 2011 14:30

Iven, T.G.M.

Beide ploegen begonnen mat aan de wedstrijd. Na een kwartier werd zwak verdedigen van ZSV afgestraft door Mike Dikkers 1 - 0. Enkele minuten later was een kans voor de ploeg uit zeilberg aan Rick v.d. Putten niet besteed. In de 28e minuut werd een vrije trap van Geert Verhees knap binnen gekopt door Maarten Kuunders. Nog voor rust werd wederom zwak uitverdedigen bestraft met een goal van Swalmen. Ron Sillen was het die raak schoot.
In de 2e helft lag het initatief duidelijk bij ZSV. Na enkele kansen voor v.d. Putten en Ron Verlijsdonk was er in de 53e minuut een penaltie voor nodig om weer op gelijke hoogte te komen. Hans verbaarschot liet dit buitenkansje niet liggen 2 -2. Nadat een schot van Swalmen op de paal was belandt waren het toch vooral de geelzwarten van Zsv die de kansen creëerden. Het vizier stond echter niet scherp genoeg om de drie punten te kunnen behalen.