Mannen Zondag reserve, 2, 2e klasse 2C

6 februari 2011 10:30

Versleijen, J.P.M.

ZSV 2 walst over Gemert 3 heen

In verband met vakantie van Coach Henk (samen met Jan Verlijsdonk jr.?) stond het 2e vandaag onder leiding van hoofdtrainer John Elbers. De start van ZSV was fantastisch want binnen enkele minuten ging ZSV al aan de leiding. Bas Elbers verlengde met een listig balletje op Niek Luttikhold, die de bal vanuit een lastige hoek in de kruising schoot. Gemert was in de 1ste helft eenmaal heel dicht bij een doelpunt maar de bal belandde snoeihard op de lat. ZSV leek het duel op een cruciaal moment te beslissen. Een paar minuten voor de rust zette Stan Verlijsdonk Patrick Crommentuyn vrij voor de keeper die wel raad wist met deze kans en de ruststand bepaalde op 2-0.

De 2e helft probeerde Gemert het nog wel maar zonder al te veel overtuiging. Niek besliste al vroeg in de 2e helft het duel door de 3-0 met links binnen te schieten. ZSV was nu niet meer af te stoppen en kans na kans volgde. Soms werden doelpunten nog voorkomen door flinke overtredingen of goede reddingen van de keeper. Toch werden er in het verloop van de wedstrijd nog 3 doelpunten gemaakt. Bas Elbers lepelde een diepe bal van Joost Verlijsdonk subtiel en met veel gevoel over de keeper. Even later was het de beurt aan de ingevallen Michel de Corte, die met zijn lange bein een paar tegenstanders omspeelde voor hij de bal binnengleed. Het slotakkoord was voor Patrick Crommentuyn. Hij maakte de 6-0. Het voorbereidende werk hiervan was spectaculair. Carlo Manolev, de grootste varkensboer van de zeilberg, ging goed door aan zijn vertrouwde rechterkant. Met een panna passeerde hij de linksback alvorens Patrick te bedienen. Al bij al een geweldige prestatie aangezien de tandem Tino en Rocky er niet eens bij waren!!