Mannen Zondag reserve, 4, 5e klasse 523

6 februari 2011 11:00

Eindelijk na de winterstop de lederen kicksen weer uit het vet. Lekker dichtbij mochten we weer de wei in tegen de Racing Boys.
Met een krappe selectie door (lastminute) afzeggingen hebben we de Racing Boys op de knieetjes gekregen.
Het zag er de eerste helft niet zo uit. We stonden ondanks enkele goede kansen voor francois en bram met 1-0 achter.
Tweede helft hadden we echter geen kind meer aan de racing boys het werd snel 1-1 door een strak binnengeschoten vrije trap van Bart v/d Berkmortel. Niet heel veel later stoomde Pirke mee op. Ging een-tweetje aan met kantje. Die hij vervolgens weer bij Kantje wist af te leveren en tegen het net aan schoot.
PdW speelde een lastige wedstrijd tegen de snelle rechtsback Pascal Manders maar wist desondanks enkele goede ballen op Gerrit te leveren. Ook andere spelers dachten Gerrit een plezier te doen door hem 1tegen1 voor de keeper te zetten. Gerrit regelde stank voor dank en wist zeker 4 keer de bal naast de keeper te krijgen en ook naast de goal. Volgens menigeen kan hem hierdoor de PdW-Bokaal niet meer ontgaan. 1 van de verprutste kansen wist hij echter toch nog terug te leggen op Kantje die vervolgens de 1-3 kon binnen tikken. Wonder boven wonder eindstand van deze wedstrijd.