26 februari 2011 15:00

Scheidsrechter

Smits, W.

ZSV B1  - Wittenhorst B1  26-02-2011

Het was een  koude en regenachtige dag in de Zeilberg. ZSV B1 moest thuis tegen Wittenhorst B1. In kleedkamer was de sfeer erg goed, er werd gelachen en de plannen voor vanavond werden besproken. Helaas waren we niet echt bezig met de wedstrijd.

Buiten begon het harder te regen en ZSV begon aan de warming-up.  De warming-up werd redelijk serieus uitgevoerd. Waardoor  de spelers zich meer op de wedstrijd gingen focussen.

ZSV begon sterk aan de wedstrijd, ze kregen hier aan daar wat kleine kansen.  De grootste kans lag bij de tegenstander, maar de doelpoging werd erg goed gestopt door onze keeper Glenn Althuizen. ZSV begon de wedstrijd naar zich toe trekken doordat het wat sterker speelde. Zo had ZSV erg veel bal bezit maar het bal bezit werd niet omgezet in grote kansen waardoor er nog steeds geen doelpunten zijn gevallen. ZSV miste de scherpte voorin waardoor ze op het middenveld bleven steken. Wittenhorst is een ploeg dat op de counter speelt en wacht op de fouten van de tegenpartij.  Wittenhorst wist er daardoor soms erg goed uit te komen, alleen werd er erg goed verdedigd door ZSV.

De tweede helft ging het wedstrijdbeeld  van het eerste helft gewoon weer verder. ZSV was de team met het meeste bal bezit en de meeste kansen. Doordat  bij ZSV het doelpunt maar niet wilde vallen, werd het voetbal steeds minder en begon de geloof langzaam weg te zakken en dat leiden door meer geloof bij Wittenhorst. Wittenhorst kwam op 1-0 voorsprong door een hoge bal die door de keeper van ZSV los werd gelaten en door een speler van Wittenhorst vrij in kon schieten. ZSV ging nog meer aanvallen waardoor er ruimte ontstond achterin. Wittenhorst kreeg vlak voor tijd nog een strafschop. Die werd goed binnengeschoten waardoor de wedstrijd beslist was.

ZSV was erg teleurgesteld en wist dat er veel meer in had gezeten.