...
50'

E-Pupillen (voorjaar), E1, Hoofdklasse B

26 februari 2011 10:30

Vandaag moesten we naar Asten, een andere topploeg uit onze hoofdklasse. Het begon bij aankomst in Asten al gelijk slecht, want we moesten onze auto's bekant 5 kilometer van het sportpark af parkeren. Na een fikse ochtenwandeling kwamen we tenslotte toch waar we moesten zijn. Niels en John waren vandaag verhinderd omdat ze zelf erg vroeg moesten vertrekken, dus moest de oude waterdrager voor de 2de maal deze week opdraven om zijn team naar grote hoogte te coachen. De 1ste helft ging op een klein misverstandje na in de 11de minuut, erg lang gelijk op, zonder dat we zelf tot groots spel kwamen. Vlak voor rust nog een domper toen NWC uit een corner de 2 - 0 tegen de touwen kopte. In de rust de mannen nog eens straf toegesproken, en geprobeerd duidelijk te maken dat we onze vechtlust aan goed voetbal moesten koppelen. Echter na 2 minuten in de 2de helft kon de strategie al weer de prullenbak in want toen scoorde Asten de 3 - 0. Plotseling sloop de onzekerheid weer in de ploeg, en het leek wel of er niets meer lukte. Duels werden niet meer gewonnen, passes kwamen niet meer aan, we kwamen telkens een stapje te laat. Kortom, een geslepen tegenstander als NWC wist hier gretig van te profiteren. We konden in de 2de helft nog 1 geslaagde actie op de mat leggen die gelijk een doelpunt opleverde. Freek gaf een lange trap naar voren die door Davereaux goed ingeschat werd. Hij omspeelde de keeper en schoof de bal in een lege goal. Ivm carnaval zijn we volgende week vrij, en kunnen we de koppies lekker leeg maken in het feestgedruis, om vervolgens de week erop een oefenpotje te spelen tegen ONDO E1.