84'

Mannen Zondag reserve 3, 5e klasse 521

27 september 2009 11:30

Olympia Boys 2 – Z.S.V. 3            1 – 3

Op bezoek bij de koploper uit Ommel, in het verleden een redelijk eenvoudige tegenstander, maar waarschijnlijk was er een kwaliteitsimpuls geweest die voor een onverwachte titelkandidaat heeft gezorgd. Het derde was na het gelijkspel thuis tegen MULO dan ook vooral afwachtend hoeveel tegenstand ze zouden gaan verwachten.

Quinn had echter niet zo’n zin in een afwachtende houding en schoot binnen 2 minuten de 0-1 in de touwen. Gesterkt door deze snelle voorsprong ontspande het Derde dan ook  en waren de andere Boys uit onze klasse genoodzaakt om aanvallend te gaan forceren. Dit resulteerde in meer ruimte op het veld, waardoor Niels Vermeulen zich kon uitleven op de Ommelse verdediging. In de 40e minuut schopte hij de bal naar voren, kromde zijn rug, gooide hem in zijn hoogste versnelling en het laatste wat de verdediging zag was een gele flits die de 0-2 aantekende. Met de 6 doelpunten bij de A2 zaterdag was dit dus zijn 7e van het weekend!

In de tweede helft kon Ommel nog wat terugdoen en maakte de 1-2, maar voordat het spannend dreigde te worden maakte Quinn de 1-3. Aangezien dit ook meteen de einduitslag was kan uw Razende Reporter met gepaste en onpartijdige trots zeggen dat het Derde hiermee de bovenste positie in de 5e klasse heeft bereikt. Laten we hopen dat dit zo blijft.