12 maart 2011 15:00

Mulder, W.H.

Vandaag 12 maart staat de inhaalwedstrijd tegen RPC op het programma.
We mistten vandaag 3 spelers, Mathieu (door een schorsing), Stan en Kevin vd Berg (op vakantie). Daarom kregen we Azzedine van de B2 erbij.
ZSV begon goed aan deze wedstrijd en kon vooruit gaan voetballen, hierdoor ontstonden enkele kansen.
In de 15e minuut kregen ZSV een vrije trap net buiten de 16 meter. Deze werd er benut door Rudy.
RPC kon alleen gevaarlijk worden met een counter door de niet zo beste omschakeling van ZSV, en er een overtalsituatie op het middeveld ontstond voor RPC.
Maar dit resulteerde niet in grote kansen. In tegenstelling tot de kansen die ZSV allemaal kreeg, voor de rust had het eigenlijk al beslist moeten zijn.
In de 2e helft gingen we verder met waar we de eerste helft mee waren geëindigt, kansen creëren.
Redouan zorgde al in de 2e minuut na rust voor de 2-0. RPC ging hierdoor meer vooruit voetballen en zo kwamen er grote ruimtes op het veld die ZSV goed benutte.
Kansen bleven maar komen, in de 52e minuut kwam de bal in de 16 met wat geluk voor de voeten van Rudy die hem dan ook afmaakte, 3-0.
3 Minuten later wist redouan door een solo er 4-0 van te maken.
Even later werd een speler van RPC wat ongelukkig onderuitgehaald in de 16 meter van ZSV, een penalty dus voor RPC.
Deze werd over geschoten door de centrale verdediger van RPC.
ZSV kreeg nog veel kansen in de resterende tijd maar wist deze kansen niet te verzilveren.
De eindstand bleef op 4-0 staan.
Op naar de volgende wedstrijd tegen Geleen Zuid.