3 - 1

ZSV JO11-1

... (schot)

23 februari 2011 14:30

Vandaag waren we uitgenodigd door Mario Verlijsdonk om als sparringpartner te fungeren voor de toekomstige E1 van Helmond Sport. Onze eigen ster in wording Davereaux Cecilia was uitgenodigd door Helmond Sport om een stage af te werken. Helaas konden John en Niels vandaag niet aanwezig zijn door verplichtingen op school of werk, dus moest de oude waterdrager vandaag zijn coachvaardigheden aanspreken. De jongens waren wild enthousiast dat ze mochten oefenen tegen het grote Helmond Sport. Omdat er 9 tegen 9 gespeeld werd, en Davereaux bij Helmond Sport meedeed, moesten we enkele gastspelers optrommelen. Steven van Loon, Rens van den Berg en Mateja van Gog waren bereid om ons uit de brand te helpen, waarvoor onze dank. Zoals verwacht begon de partij met sterk aandringen van Helmond Sport, en wij moesten ons voornamelijk beperken tot verdedigen. Na de 1ste rust, werd Steven doorgeschoven naar het middenveld en zou Twan wat verder voor zijn verdediging gaan spelen, en hierna konden we Helmond Sport beter partij bieden. Na de 1 - 0 in het 1ste kwart, konden we in het 2de kwart iets terug doen. Uit een corner scoorde Steven met het hoofd de 1 - 1. in het 3de en 4de kwart van de wedstrijd golfde het spel op en neer, en had Helmond Sport een licht overwicht. Davereaux scoorde 2 maal voor Helmond Sport, en leverde daarmee een puike prestatie af. (eigenlijk dus 3 zeilbergse doelpunten). Maar ook wij kregen enkele bijna niet te missen kansen, maar helaas hadden we het vizier niet scherp genoeg staan. Al met al een ervaring rijker, en weer tevreden naar huis.