...

B-Junioren (district), B1, 3e divisie E

26 maart 2011 15:00

Wiersema, J.

Op zaterdag 27 maart werd de wedstrijd ZSV-UDI gespeeld, het was een belangrijke wedstrijd voor beide teams. Als ZSV zou winnen, zou het gelijk komen met UDI terwijl ZSV nog 3 wedstrijden te goed heeft.

Om 15:00 begon de wedstrijd, het ging gelijk op. Beide teams kregen over het algemeen weinig kansen en gaven weinig weg. Maar in de 28ste minuut viel de 1-0,  Kevin van den Broek kopte uit een corner de bal via de binnenkant van de paal in de goal. In de rest van de 1ste helft kregen beide teams wat kleine kansjes. Maar we gingen de rust in met een 1-0 voorsprong.

In de 2de helft was de wedstrijd harder, er werden verschillende overtredingen gemaakt. ZSV kreeg in het begin van de 2de helft een goede kans via Mathieu, hij kwam vrij voor de keeper te staan maar de keeper zorgde er voor dat het 1-0 bleef. Een paar minuten later kreeg UDI een goede kans, een speler wipte de bal over Glenn heen, maar Jordy haalde de bal van de lijn. In de 60ste minuut viel de 2-0 via Redouan. Kort daarna kwam Kevin van den Berg door de verdediging van UDI heen, maar net voor het 16 meter gebied werd hij neer gehaald en kreeg de speler van UDI rood omdat hij geen enkele intentie had om de bal te spelen. Daardoor had ZSV een speler meer, en dat werd benut door een goede actie van Redouan in de 65e minuut. 3-0. Daarna waren er aan beide kanten een paar kansen, maar er werden er geen benut. In de 78e minuut kreeg Fabiën zijn 2e gele kaart, door een opstootje met een speler van UDI. Beide spelers kregen geel, en dat betekende rood voor Fabiën.

Het bleef bij 3-0 en daarmee zet ZSV een grote stap richting een mogelijk kampioenschap!