Neerkandia F1

F-Pupillen (voorjaar), F2, 1e klasse 204

9 april 2011 9:15

Antonie van Dinter

Tja, daar gingen we weer van start vanmorgen tegen Neerkandia F1 het ging lekker en we stonden al snel genoeg met 1-0 voor, klasse zo gaat ie goed!! We ballen nog wat op en neer en ja hoor de goal wordt weer gevonden door ons en jawel 2-0. Toppie........ en dan gaan we maar weer gewoon door, de zon schijnt lekker dus wat let je en je gelooft het of niet maar de goal wordt weer gevonden door ons 3-0 dit gaat lekker!!!!!!! En nog voor de rust scoren we weer, 4-0, Rust, ff chillen.............dat hebben ze verdiend en ze speelden ook heel goed. Nou op naar de tweede helft, we hebben lekker van keeper geruild, Luc gaat spelen en Daan gaat keepen. En zelfs dat kan Daan heel goed maar vergeet onze Luc niet die kan super goed keepen. Maar goed we beginnen en we ballen weer lekker wat op en neer maar minder goed als de eerste helft, nu spelen we de hele tijd op de tegenstander zijn helft en dat is toch eigenlijk niet de bedoeling maar goed Neerkant heeft nog 2x gescoord 4-2 en dit was tevens de eindstand, Top gespeeld jongens tot maandag.....................