70'

B-Junioren (district), B1, 3e divisie E

6 april 2011 19:45

Verhaegh, M.J.M.

Vanavond stond voor de B1 de inhaalwedstrijd tegen de laagvlieger Wittenhorst B1 op het programma. Dit betrof een inhaalwedstrijd die al meerdere keren werd afgelast. Bij winst zou ZSV B1 de winnaar worden van de 1e periode in de 3e divisie E. Enkele weken geleden werd er nog van Wittenhorst verloren. De B1 was dan ook gewaarschuwd. Na een afwachtend begin met een paar enkele kansjes was er na 23 minuten een corner voor ZSV. Een prachtige trap van Luc vd Weerden richting 2e paal, waar Kevin vd Broek hem goed in kon koppen, 0-1. Al gauw daarna een actie van Redoean Altsaroe die hem keurig binnenschoot, 0-2 na 25 minuten. ZSV zakte wat terug, en na 35 minuten een lange bal van wittenhorst over links, die niet meer te belopen was voor de verdedigers van ZSV waardoor het 1-2 was. Na rust begon ZSV sterk en dat lijdde tot enkele kansen. In de 56 minuut een steekpaas van Stan Mennen op Rudy vd Berkmortel die hem keurig afmaakten, 1-3 en de wedstrijd was gespeeld. Wittenhorst zat er compleet doorheen, en ZSV speelde de wedstrijd rustig uit. In de 60 minuut een prachtige actie van Redouan over de achterlijn en hij schoot hem via de paal binnen in de lange hoek. Ook in de 70e minuut sloeg hij nog een keer toe, en bracht de eindstand op 1-5. Hiermee was de 1e periode in de pocket.