Een waterig zonnetje scheen dwars over de kranenmortel. Het zou wel eens een begin kunnen zijn van een prachtige dag.
Nadat Patrick het veld had uitgezet en enkele konijnenholen en molshopen had verwijderd was het veld klaar om betreden te worden.
Volgens de meegereisde supporters was het te zien dat we in de Zeilberg waren.
Toch verkiest uw reporter deze "landbouwgrond" boven het plastic groene tapijt van de blauw-witte buren.

Nadat er over en weer wat gekeuveld was tussen klasgenoten kon de clash beginnen.
Een spervuur van aanvallen door onze jongens op het doel van Deurne had nog niet direct resultaat. Opeens scoorde Sem vanuit een rebound glijend als van Basten (in '88) de 1-0 binnen. Daarna hadden we nog wel 5 kansen om de score te verdubbelen maar dat verzuimde we helaas. De 2e 10 minuten waren zo ongeveer de slechtste minuten die we dit jaar hebben gespeeld. Afwachten.. niet terug verdedigen en taken verwaarlozen. Plots stonden we dan ook met 3-1 achter. We moesten iets forceren.
Onze keeper Giel had een voorgevoel. Hij had een visioen gehad, dat ie een hattrick ging scoren. Moesten we dit serieus nemen of negeren?
Toch ging de coach overstag en wisselde Giel met Bram. Opeens begon de trein weer op gang te komen. Dit resulteerde uiteindelijk in enkele doelpunten.
De laatste 10 minuten waren misschien wel de beste 10 minuten van dit seizoen. Opeens klopte alles en liepen we over Deurne heen. De ene goal volgde de andere in rap tempo op. De 36e minuut was het moment dat onze Giel zijn hattrick voltooide. Uiteindelijk eindigde zijn scoringsdrift in 4 doelpunten. De meeste goals werden aangegeven door de kleinste man van het veld en de matchwinner van vorige week.. Nick. Als je jarig bent is dit natuurlijk het beste kado dat hij zichzelf kan geven!!

Wederom een super mooie wedstrijd tegen een leuke tegenstander.
Er werd heel goed overgespeelt en het plezier spatte er vanaf het grootste deel van de wedstrijd. De kan ranja smaakte uiteraard extra lekker. Zeker met de lekkere chips die we van Nick hadden gekregen. Nogmaals van harte gefeliciteerd jongen!!